Jídelna ŠEFRHANS

 

PÁTEK 24.5. 2018

 

 

 ITALSKÁ TOMATOVÁ S TĚSTOVINOU A BYLINKAMI

DRŠŤKOVÁ

 

1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT

2. DOMÁCÍ SMAŽENÝ BRAMBORÁK S UZENÝM MASEM, ZELNÝ SALÁT Z HLÁVKY S KŘENEM A MRKVÍ

3. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT

4. SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT

5. SMAŽENÁ KOTLETA S KOSTÍ, BRAMBOROVÝ SALÁT

6. SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, BRAMBOROVÝ SALÁT

7. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, BRAMBOROVÝ SALÁT

8. VEPŘOVÉ KOLENO NA PIVĚ, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK

9. THAJSKÉ KUŘECÍ ZELENÉ KARI, JASMÍNOVÁ RÝŽE

10.

11. 

 

DALŠÍ PŘÍLOHA BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM

 

ZMĚNA VYHRAZENA

 

VAŘÍME Z ČERSTVÝCH SUROVIN BEZ GLUTAMÁTU A INSTANTNÍCH DOCHUCOVADEL