Jídelna Šefrhans

 

Čtvrtek 19.7. 2018

Italská minestrone

Krém z červené řepy a hlávkového zelí se zakysanou smetanou

 

1. Azzu po tatarsku z hovězí roštěné, jasmínová rýže

2. Plněná kuřecí roláda, pečená dýně, kroketa z polenty

3. Ramen (nudle Udon, v. bůček, vejce, salát Pak Choi, řasy Wakame, houby Shitake...)

4. Zapečený jitrnicový prejt, vařený brambor, kysané zelí

5. Staropolský bigos, kváskový chléb

6. Indický zeleninový dhal s červenou čočkou, jasmínová rýže

7. Smažené řízky (vepřové, kuřecí, z v. panenky, krůtí, z kotlety), bramborový salát

DALŠÍ PŘÍLOHA VAŘENÝ BRAMBOR

 

ZMĚNA VYHRAZENA

 

VAŘÍME Z ČERSTVÝCH SUROVIN BEZ INSTANTNÍCH DOCHUCOVADEL A GLUTAMÁTU